New Layout New Hope

Sunday, May 30, 2010

Happy Burfday mom!

















Today is sunday, 30th May which is a special day for my mom because today is her BIRTHDAY!


Happy 57th birthday Mom!


Last two days, i went back home to celebrate my mom birthday as i sacrificed my study time especially for my mom (haha, study la sgt).
Just so you know that this week is my study week and the following week IS MY FINAL! hoho..got scared dowh..because i need to struggle more on this final because i did poorly for my midterm and quizzes..hah! (wanie help me!)

ok2, back to the topic, before i straightly went back home, i stopped by the Secret Recipe at KL Sentral to buy Indulgence cake for my mom..(only a slice la, i'm broke lol..haha)..I protect the the cake with my life..haha..it's hard for me to take care of the cake in the KTM(train) because you know that indulgence is made of cheese and ice-cream, so it may melt due to the heat though the train is air-conditioned..


At last, i managed to keep the cake from melting..congrats me! As soon as i arrived at my home, i went to the kitchen and quickly put in my beloved cake in the fridge..then i went upstairs to change my 'busuk' shirt..hoho.
After quite some time, i went back to the kitchen to prepare for my the cake as a suprise for my mom. I light up the candle (1 candle only,hehe) and took the cake upstairs (my mom is upstairs).

the description of my mom's face is like the one below when she saw that cake,haha
Photobucket

Unfortunately, the fire went off suddenly before my mom manage to blow it..haha..what a spoil..huhu..but the important thing is my mom really happy to see the cake..hehe.. Yesterday, we went to Concrode Hotel for having a buffet special for my mom..i ate a lot there..haha..(cmne x gemok)..All of the food was so delicious especially the mouth-watering Mussels..do u know mussles?i bet you know mussles..it's like 'kerang' but a little bit bigger...

Ok that's all, last but not least I luv u Mom!

Monday, May 24, 2010

PERANG DUNIA III NOV 2010??!!

Seperti layaknya Ramalan Bintang, masih saja ada yang percaya dan ada juga yang menganggapnya sebagai sebuah hiburan. Namun dalam halaman ini, kita tak akan berbicara tentang Ramalan Bintang, namun mengenai Ramalan Perang Dunia Ke - III 2010.

Vangelia Gushterova, peramal yang disetarakan dgn Nostradamus. Dia asal Bulgaria meninggal 1996. Meramalkan PD III meletus pada Nov 2010
Boleh percaya boleh tidak tapi ramalan ini sunggung mengerikan. Seorang peramal asal Bulgaria, yang disetarakan dengan Nostradamus atau peramal terkenal Valdes, mengatakan, perang dunia ke 3 akan meletus pada November 2010.

Diawali dengan perang antara Negara tetangga yang berkembang menjadi besar dan melibatkan banyak Negara, serta terjadi perang nuklir dan senjata kimia. Peran ini akan berlangsung empat tahun, hingga 2014. Akibatnya sungguh mengerikan, perang ini menghancurkan hampir semua kehidupan di belahan bumi Utara, khususnya Eropa yang penduduknya nyaris musnah. Benua eropa diramalkan hanya didiami hanya sedikit orang karena banyak yang musnah karena perang.

Perang Dunia kali ini tidak seperti perang dunia I dan II, kali ini kecanggihan teknologi persenjataan, nuklir, kimia, dll, ikut berperan menghancurkan semua, bukan hanya pasukan yang terlibat perang tapi juga masyarakat yang tak berdosa. Setelah perang, hampir sebagian besar penduduk dunia akan mengalami penyakit kanker kulit dan penyakit kulit lainnya akibat senjata kimia dan nuklir.

Lebih jauh tentang ramalan itu ikuti ulasan ini. Tidak banyak orang percaya pada ramalan namun kepercayaan itu biasanya baru akan muncul ketika apa yang diramalkan mulai menunjukkan kebenaran atau menjadi kenyataan. Seperti halnya Vanga yang memiliki nama asli Vangelia Gushterova, seorang peramal asal Bulgaria.

Pada awal kemunculannya, tak banyak orang percaya prediksinya tentang peristiwa-peristiwa yang akan terjadi pada masa depan. Namun seiring waktu ketika prediksinya itu mulai menjadi kenyataan, orang pun mulai berpaling padanya. Mulai mengingat-ingat apa yg pernah dikatakannya dulu. Banyak ramalan-ramalan Vanga tentang peristiwa-peristiwa besar yang mengguncang dunia, pada akhirnya menjadi kenyataan.

Vanga telah meninggal sejak 1996. Namun ramalan-ramalannya tentang masa depan dunia kini dicermati semua orang. Setelah sejumlah ramalan terdahulu menjadi kenyataan. Sebut saja, prediksinya tentang serangan teroris pada Amerika pada 9 September 2001 atau dikenal dgn 9/11.

Ketika itu dia mengatakan Amerika akan ‘jatuh’ oleh serangan burung baja. Dan itu menjadi kenyataan di mana pusat kebanggan Amerika, World Trade Center, ditabrak oleh pesawat yg dibajak teroris. Dia juga pernah meramalkan tentang meletusnya Perang Dunia ke-II, juga tentang perestroika yang menjadikan ‘ wajah’ Rusia berbeda, serta kematian Putri Diana.

Atau tenggelamnya kapal selam Kursk di Laut Barents yang berhubungan dengan konflik bersenjata di South Ossetia. Ramalan tentang tenggelamnya kapal selam nuklir kebanggaan Rusia, Kursk, ini diungkapkannya pada 1980. Ia mengatakan,” pada pada agustus antara tahun 1999 atau 2000, Kursk akan diliputi air dan dunia akan menangisinya”. Ternyata terbukti, tahun 2000 kapal selam nuklir itu tenggelam.

PERANG DUNIA KE-III

Kapal selam nuklir kebanggaan Rusia, Kursk, tenggelam tahun 2000 di Laut Barents. Vanga meramal tenggelamnya Kursk pada 1980
Namun yang menggegerkan Vanga meramalkan tentang meletusnya Perang Dunia ke-3 tahun 2010. Berdasarkan terawangnya, Perang Dunia ke-3 itu terjadi karena konflik akibat percobaan pembunuhan terhadap kepala Negara, yakni Ukraina, Estopnia, Lituania dan Polandia yang bagian ke Georgia. Perang Dunia meletus setelah konflik yang terjadi di Hindustan (India).

Awalnya, perang tersebut hanya perang local antar Negara tetangga yang dimulai pada November 2010. Lalu perang itu merembet melibatkan banyak Negara, terjadi perang nuklir dan senjata kimia. Perang Dunia ke III ini akan selesai menjelang Oktober 2014.

Berikut ini cuplikan ramalannya yang mengerikan:

2011: akibat perang, hujan radioaktif akan menghancurkan hampir semua kehidupan di belahan bumi Utara. Kebanyakan orang-orang Eropa akan musnah dan menghadapi ancaman dari Muslim yang akan mempergunakan senjata kimia untuk menghabisi mereka. 2014: Akibat mengerikan diterima penduduk dunia akibat serangan senjata kimia dan nuklir selama perang. Di mana sebagian besar penduduk dunia akan menderita kanker kulit dan penyakit kulit lainnya. 2016: Penduduk Eropa hingga sedikit, nyaris benua itu tidak didiami. 2018: Cina akan tampil sebagai Negara superpower baru, yang memiliki kekuasaan besar di dunia. Yang tadinya eksploiters akan menjadi yang diekploitasi. 2023: Orbit tanah akan berganti 2025: Penduduk eropa masih sangat jarang.

Akhir dari Perang Dunia Ke II 1940

Vanga lahir 1911 dengan nama Vangelia Pandeva Dimitrova, setelah menikah namanya menjadi Vangelia Gushterova. Ia berasal dari Bulgaria dan buta sejak usia 12 tahun. Vanga banyak menghabiskan hidupnya di area Rupite di Kozhuh Mountains, Bulgaria. Ia diduga buta huruf dan tidak menulis apapun ramalannya. Ramalan-ramalannya hanya diucapkan dan orang merekamnya. Kadang ada kesulitan, karena ucapannya kadang bercampur dialeg Bulgaria yang sulit dimengerti.

Ia mengatakan, kemampuannya melihat masa depan karena bantuan makhluk gaib yang mendampinginya dan membisikkan padanya tentang apa yang akan terjadi. Tapi Vanga tidak bisa menjelaskan dari mana makhluk gaib itu berasal. Makluk gaib itulah yang memberinya informasi tentang orang atau apapun yang akan terjadi atau telah terjadi.

Kini ramalan-ramalan Vanga menjadi objek penelitian Institut Bulgaria. Sebanyak 7000 ramalannya kini tengah diteliti. Dari penelitian tersebut, dikatakan bahwa 80 persen dari ramalannya akurat. Sesaat sebelum kematiannya, Vanga , meramalkan, bumi akan dilanda keresahan dan ketidak seimbangan, serta sejumlah makluk luar angka (alien) yang sebenarnya telah bertahun-tahun hidup di bumi.

p/s: Semua ni hanya ramalan, bukan kepastian,ok..so jgn percaya sgt mende karut-marut ni..percaya kpd Yang Maha Esa..Wallahhualam..

Sunday, May 23, 2010

Aku di Tag-Izzah

The rules : Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 23 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 5 people to be tag :)

1. Aku tgh dgr lagu bunkface-fine
2. Main card mcm org gila
3. hopefully dpt dean's list lg dis sem, insyaAllah
4. semoga aku x tinggal subuh lg,haha
5. tension, klh main card
6. aku nk keta kelisa tyme masuk degree
7. nk buat bisnes baju
8. nk terrer main guitar cam synyster gates(guitarist a7x)
9. harap2 dpt jd leader kpd ape2 je group..hah!
10. dgr lagu slash-theme godfather
11. tgh mkn kaya ball
12. nk cube berhenti *****
13. esk nk bgn pg study
14. sejuk nyer mlm ni..best!
15. camne nk jd pandai?
16. nk kuruskan badan
17. semoga aku dpt jd seorang accountant yg berjaya nnti
18. nk balas jasa parents aku lps aku dh berjaya nnti!
19. bulan 11 nk gi UK(arap2 jd)
20. saving duit, tiap2 ari mkn sardin,hoh!
21. xnk mencarut lg
22. nk kuat berbibadat
23. last but not least, harap2 Allah pelihara aku dr segala perbuatan jahat dan iblis laknatullah!

p/s; izzah, aku dh wat ape yg ko suruh!haha

aku nk tag

hanif
judan
azwan
izzah(aku nk ko wat lg,hah)
Jonah(haha)

Friday, May 21, 2010

Knock!knock!knock~

Tajuk di ats menunjukkan aku ketuk kepale ku sendiri utk mencari idea ape nk tulih kat blog nih..haish..

Firstly, the burden that i carried last week had faded away from my shoulder..but not all of them..now the thing that left is macroeconomics assignment and after that, i'm free from the cage!now i can run as fast as i could(wth?kononnyer dh xde pemberat kat bahu ku ini,haha..merepek lg..)

Secondly, i'd already finished my critical thinking n business quizzes. Business quiz was a little bit easy(not too easy ok, just a little bit), but critical thinking quiz is hard and i didn't managed to understand almost all of the words written on the paper..haha..i think, that's why the subject is called critical thinking! they need our brain to think as deep as your nose hole..hahah...

Thirdly, tomorrow is my friend's birthday,,Happy birthday to Jonah Lau!Tomorrow u'll be an old man,,haha~because i'm still 18 and younger than U! :D

And on 5th June, there'll be a big event(kot)..Pn. Rohaidah asked for section 5M and 1M to attend that big event, the event is like menari2, dance/aerobic kot..haha..i'm going to that event,,insyaAllah..if i wake up early la that day, but it's not for the sake of Pn. Rohaidah, but for the sake of the certificates and scorun provided!haha..

p/s; mari lah kita menari2..yeah!(lagu Tan Sri S.M. Salim,,haha), pa lanched!

Monday, May 17, 2010

Out for Chillis!













Last Wednesday, i went back home after the Muet speaking, i felt so great until the day my friend told me there's quiz for critical thinking! Siot ah!..bru je nk enjoy the moment of my holiday,,this whole crap thing spoiled my mood..Whatever la..

The next day which is Thursday, i went out with my cousin, usually i called him Along*not a real name* because he's older 1 year than me(haha). He's off on that day, so i 'ajak' him to eat *chillis*(not Chillies),different okay..

The above picture shows that a mouth-watering coarse meal,big beef burger with big french fries ..pergh..delicious to the max! i've never eat a big burger like that..it's bigger than the burger king..hoho,,satisfied!
I've ordered texas cheese french fries with beef bacon for our starter..i didn't have the pic because the meal had been eaten vigorously(haha) at the moment i want to take the pic..hiperbole di citu!

We lepak2 almost 2 hours there because the drink, u can refill it anytime you want like my restaurant that i worked for last time, Manhattan Fish Market..really miss that moment..haha..
Then we gerak at mne tah..but i know the mall is beside his work place ..we went there to play
pool..

video

that is my first time playing pool..last time, i've once played snooker(not pool) at my school..so i have the ability la sket..heheh..

the end~

Thursday, May 13, 2010

Burden Begone!

penat

wahh!!i'd already finished my Muet this morning at 8.40a.m. Mine got to finish early because we were the first group for the ID MC858 to enter the hell's room..hoho

My heart beating too fast on the way my feet stepped inside the room. All of the candidates were kept in the quarantine room before their names been called out for the speaking session.huhu.because they don't want us to cheat by telling our friends after the they've finished that session. the topic for the 7.30a.m session is all the same.

The topic given to us is 'how leisure activities affect the student's academic performace? because of the nervous thingy that prevent my brain to start working, i've wasted plenty of time to generate my points for individual presentation.

the Muet is same like when i was in Petronas' interview, they have both individual and group discussion..the difference is that the topic given in the interview  is much more harder compared to Muet's. My individual presentation was little bit okay compared to my group discussion. I've managed to conclude all my points but i don't know there's excess time or i just finished it on time because we've been given 2 minutes to present our individual presentation.

For my group discussion, i've tried to be active in the discussion, i interrupt the candidates but i didn't have enough explanation to attack her opinion..HAH!what a crap! but the good thing is, i've managed to make the examiner smile(the indian woman, not the man,the man was like 'kerek' to us, he made the face of people who had failed their life,,haha), that is the important part so she can give me extra marks,,haha(perasan)

ape2 pon, aku dh abes Muet..yeay!

Sunday, May 9, 2010

Paling lame di ECM(eastcoastmall)



WE>from left>law,me,capik,nas,safuan,adam,mirul,tammar,stunky(taking the pic) took the 'ting-tong' bus at 9a.m and arrived at Kuantan's terminal around 11a.m. The bus is like 'panas cam ko dok dlm sauna dlm mase 1jam setengah,HAH!'. I think the temperature almost reached 38 degrees Celsius..
The driver drove the bus like 'nk pegi berperang, laju kaw2 and terhenjut-henjut mcm along the jalan ade bonggol,,'
As soon we arrived, we took taxis to go to the hotel Seri Malaysia first for check-in. We waited like 1 hour long to check-in because there's no room available at that time, so  we need to wait until 12 o'clock.

Then, after checking-in, we went to the ECM to buy the tickets for our first movie. This is the first time i watched movies at ECM,,While waiting for the time to show 3 o'clock, we went to KFC to have our lunch.We watched 'Iron Man 2'. That movie is like the best movie of all the science-fiction movies i already watch. It's like 20 times better than 'transformers',,hahah..u should watch it..


After the movie, we buy another tickets for our second movie at 7.30p.m, 'Ip Man 2'. At first, we want to watch our second movie at midnight but we worried that there's no taxi that will take us to the Hotel. The hotel is like 10 minutes journey from the ECM.


Ip Man also is the best among all the chinese story that i already watch..actually i love action-movie, so for those people out there who don't like action movies, better pick other movies to watch.

Our second movie finished at 9.30p.m. then, we went to pizza hut to have our late dinner but unfortunately the restaurant is almost close and they only take for take-away orders(understand?haha,,sorry folks poor english writing,,hu). I bought the cheese-baked meatballs which is so delicious and delicious and delicious again..haha..

Then, we went back to our hotel and sleep(haha..malas nk cte pe yg kitorang buat tyme blk je hotel,,hoho) at 1p.m.

The next morning, we woke up at 6.30 a.m for Subuh prayer..haha..lmbat gile.. A friend of mine told me that i snores and it's the loudest snore among us..haha..MALUNYER!!hoho..pnat sgt kot..After Subuh prayer, we continue to sleep until 10..we packed up and check-out from the hotel at 12p.m sharp..

We took Cepat ekspress bus to go back to our beloved city(should we called it a city?haha), Bandar muadzam shah..the bus is quite comfy compared to 'ting-tong' bus, maybe it's air-conditioned..

Arrived at muadzam at 3.30 p.m

The end~until then guys(HA.HA.)

Tuesday, May 4, 2010

Manipulation..

 In this post, i have interesting information to share with you, hope u enjoy it..

Hiburan dunia baru mempunyai banyak maksud tersirat yang sudah pasti akan memasuki ke dalam hati anda secara perlahan-lahan. Mungkinkah kita boleh gambarkan hiburan ini sebagai makanan rohani yang songsang? Namun siapa yang sudi ambil peduli?
Tahukah anda?



Fakta 1
Occult, berasal dari bahasa Latin occultus ('rahsia') dan occulere ('tersembunyi'), yang merujuk kepada 'pengetahuan yang rahsia dan tersembunyi' . Mengikut okultisme maksud “Avatar” ialah Lucifer (‘Syaitan’ ).


Fakta 2
Simbologi Illuminati ini dapat dilihat dalam semua poster filem Avatar ini. Apakah rahsia disebalik satu mata ini?



Aku benar-benar akan memperingatkan kalian tentang Dajjal. Tidak ada seorang nabi melainkan ia pernah memperingatkan kaumnya tentang masalah tersebut. Tetapi aku akan mengatakan kepada kalian suatu ucapan yang belum pernah dikatakan oleh seorang nabi pun sebelumku. Dia itu (Dajjal) cacat (sebelah matanya) sedangkan Allah tidaklah cacat (sebelah mata)

(Sahih Jami’ shogir 3495/ Al-Bany) Hadith Riwayat Bukhari.

Fakta 3
Dajjal itu akan datang nanti dari satu tempat antara Syam dan Iraq. Dan mempengaruhi manusia dengan begitu cepat sekali. Wahai hamba Allah, wahai manusia, tetaplah kamu. Di sini akan saya terangkan kepada kamu ciri-ciri Dajjal, yang belum diterangkan oleh nabi-nabi sebelumku kepada umatnya.


Fakta 4
Sesungguhnya Dajjal itu berada di bumi selama 40 pagi di mana dia akan tiba pada setiap sumber air tetapi tidaklah dia dapat menghampiri 4 buah masjid iaitu Masjidil Haram, Masjid Nabi, Masjid At-Thur dan Masjidil Aqsa.


Fakta 5
Tema "Yes We Can" oleh Obama, jika dimainkan secara ‘playback’ akan kedengaran suara seperti "Thank You Satan".


Fakta 6
Mungkin kita berasa risau dengan penggunaan senjata kimia. Tetapi adakah kita tahu US telah pun mencipta Senjata Geofizikal? Kepentingan pakar geologi sangat ditekankan di dalam movie 2012.

Senjata Geofizikal mampu :
1.menghasilkan gempa bumi
2.menghasilkan taufan dan ribut
3.menghasilkan satu letupan tanpa misil, bom dan bahanapi yang hampir menyamai kekuatan letupan nuklear tanpa sebarang radiasi (impact bomb). Rujuk peristiwa Tunguska.


Fakta 7
Antara cara untuk menyelamatkan diri daripda fitnah Dajjal :
Sabda Nabi:
“Barangsiapa yang ingat (serta membaca) sepuluh ayat permulaan Surah Al-Kahfi adalah dia akan dipeliharakan dari fitnah Dajjal.”
(Hadis riwayat Muslim)

Fakta 8
Di dalam movie 2012 terdapat adegan apabila juruhebah radio berulang kali menjerit :
"To all Christian, Muslim, Buddhist, Rastafarian... We must be ONE family now. We Will be ONE!!!".


Why?
When God saw what they had done He came down and said: “If as one people speaking the same language they have begun to do this, then nothing they plan will be impossible for them.”
(Genesis 10: 5-9)


Conclusion
“Setiap kisah dalam al-Quran sebenarnya adalah kisah-kisah yang akan berulang pada setiap zaman dan keadaan. Kisah Firaun bukanlah cerita mengenai batang tubuh dan kejahatan yang beliau lakukan semata, tetapi kisah mengenai akan ada pada setiap zaman para pemerintah yang mahu dirinya disembah bagaikan Tuhan. Kisah Ashabul Kahfi bukanlah sekadar mengenai kisah para pemuda yang tidur 300 tahun dalam sebuah Gua, tetapi ia adalah kisah mengenai keperluan pemuda uzlah dari jahiliyyah yang akan sentiasa berulang pada setiap zaman. Kisah Zulkarnain bukanlah sekadar mengenai kekuasaannya, tetapi kisah mengenai setiap zaman akan ada pemerintah yang soleh dan kembalinya bumi Allah di bawah warisan hamba-hambaNya yang soleh...” - Syekh Sya'rawi


p/s: may Allah prevent us from the Dajjal's "fitnah"

Saturday, May 1, 2010

Work,work,work

I'm tired of assignments that need my mind to think..it's tiring my nerves to send impulses so that i can find the answers for my tutorial..*sigh*

The efficiency of my brain became poor and poorer..hoho..because i eat a lot..haha..people said that if we consume too much food, our brain will suffer from slow working process or in malay,'kelembapan'..HAH!

is the fact right? i dunno. but there's no scientific evidence that prove this fact..(not sure).

Today, i went to Pasar Sehari with khai,syafiq and Q as usual, i spend almost RM12! That's a lot..and usually i spend only about RM10 and not exceed the limit..

now, i'm trying to do my macroeconomics tutorial and my brain won't cooperate..haha..MALAS! Actually i didn't understand what Sir Zaidi is teaching about the unemployment during my last macroeconomics class..i just want to leave that class as soon as possible..haha..

Maybe because this week is filled with midterms, finance & business management, so that's why i cannot focus in class..

I need a BOOSTER!! but what can boost my spirit to study?hehe..maybe Car?mm..think so..hoho..
i hope i can get my car ASAP..but there's no assurance from my parents,,just a dream..but i hope my dream will come true..

Until then guys..(ayat K.H)